دلیلهای گرانی گوشت بعلاوه قیمت

دلیلهای گرانی گوشت بعلاوه قیمت میزان سنج: رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی دلیلهای گرانی گوشت را تشریح نمود.


علی اصغر ملكی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینكه افزایش قیمت گوشت گوسفندی به عوامل مختلفی بستگی دارد، اظهار داشت: برای عرضه دام از شهرستان به تهران مدت زمانی سپری می شود، برای اینكه سازمان دامپزشكی بر حسب وظیفه ابتدا دام را قرنطینه و سلامت آنرا بررسی می كند و سپس اجازه ترخیص می دهد كه امری زمانبر است و این زمان طبیعتا موجب نوساناتی در قیمت گوشت می شود.
وی افزود: از طرفی كامیون هایی كه دام حمل می كنند در راه بازگشت باری برای بردن ندارند و بنا بر این كرایه ها دومسیره حساب می شود و دامدار موظف به پرداخت آن است كه همین مورد نیز در قیمت گوشت اثرگذار می باشد.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی اشاره كرد: با وجود افزایش تقاضای گوشت گوسفندی با كاهش تقاضای آلایش گوشت روبه رو شده ایم و جگر و كله پاچه و سیرابی و... با نصف قیمت و حتی كمتر به فروش می رسند. دلیلش نیز این است كه با شیوع ویروس كرونا مردم كمتر به مراكز طبخ این اقلام بازگشت می كنند و طباخی ها و جگركی ها نیز به سبب كاهش مشتری كمتر جگر و كله پاچه خریداری می كنند. همین مورد سبب شده است قیمت این اقلام به گوشت اضافه شود.
ملكی درانتها اظهار داشت: هم اكنون شقه گوسفندی كیلویی حدود ۱۱۰ تا ۱۲۰ هزارتومان است. ران و سردست نیز بسته به اینكه مشتری به چه شكل میخواهد یعنی پاك شده باشد یا ممتاز، قیمتش متفاوت می باشد.
به گزارش میزان سنج به نقل از ایسنا بر طبق گزارشات میدانی شقه گوسفندی كیلویی ۱۱۰ تا ۱۱۵هزارتومان، سردست ۱۱۰ هزارتومان، ران گوسفندی ۱۲۰ هزار تومان، گوشت گوساله بدون استخوان كیلویی۱۰۰هزارتومان در خرده فروشی ها به فروش می رسد.




5.0 / 5
1127
1398/12/28
23:18:03
تگهای خبر: خرید , سازمان , قیمت , متر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
جدیدترین ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
= ۱ بعلاوه ۵
mizansanj.ir - حقوق مادی و معنوی سایت میزان سنج محفوظ است

میزان سنج

خدمات و فروش ترازو و باسکول و ابزار سنجش