کامپوزیت دندان چیست؟ تفاوت کامپوزیت و لامینیت

کامپوزیت دندان چیست؟ تفاوت کامپوزیت و لامینیت میزان سنج: کامپوزیت دندان چیست و مراحل پیش از انجام کامپوزیت دندان چگونه انجام می شود؟ اگر این سوالات برای شما هم پیش آمده با ادامه این مطلب همراه شوید.


به گزارش تجاری خبرگزاری مهر، امروزه دنیای زیبایی آنقدر گسترده است که نمی توان مانند گذشته چهارچوب معینی برای آن تعریف کرد چونکه سلایق و تعریف از زیبایی کاملا متفاوت شده است اما هنوز هم نکته ی برجسته ای دارد و آن آراستگی و پاکیزگی است. یک صورت زیبا برای تثبیت خود به لبخندی زیبا نیازمند است گاهی فرد دارای چهره ای زیبا با اعضایی خوش فرم بوده اما در پی پنهان کردن لبخند خود است عوامل گوناگونی همچون کشیدن سیگار، ژنتیک، آب ناسالم، حوادث و … موجب لطمه به دندان ها می شود که همین دلیلهای لبخندی نازیبا را در پی خواهند داشت و متعاقبا کاهش اعتماد به نفس فرد! اساسا همه به دنبال داشتن دندان هایی سفید، ردیف و متناسب هستند. برای داشتن چنین لبخندی راه های گوناگونی وجود دارد که یکی از بهترین و برجسته ترین تکنیک ها کامپوزیت دندان است. می توان گفت در این تکنیک پیوند شیمیایی با دندان برقرار می شود و این روش امروزه طرفداران بسیاری دارد چونکه در مقایسه با دیگر روش های درمانی زیبایی دندان بسیار سریع تر و کم هزینه تر است. سایر مقالات پربازدید: (لامینیت دندان چیست؟ بهترین دندانپزشک لمینیت دندان) و (بلیچینگ دندان، سفید کردن دندان، ماندگاری بلیچینگ دندان) بوسیله سایت کلینیک دکتر پاکدل می توانید نوبت خودرا رزرو کرده و از تخفیف ۱۰۰ هزار تومنی برخوردار شوید.
کامپوزیت دندان چیست ؟ کامپوزیت به طیف گسترده ای از درمان های دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی اطلاق می شود. چیزی که ما آنرا تحت عنوان کامپوزیت دندان می شناسیم در حقیقت به نام رزین کامپوزیت است که به طریق مختلف در دندانپزشکی مورد استفاده قرار می گیرد و می توان گفت کامپوزیت تکنیکی است که در آن از مواد رنگ دندان استفاده می شود که جنس آنها از پلیمر می باشد. بدین ترتیب که با بهره گیری از تکنیک کامپوزیت دندان یک سری از مشکلات دندانی را می توان رفع کرد از جمله؛ ۱. برخی بد شکلی ها
۲. بلند و بزرگ کردن دندان های کوچک
۳. اصلاح کجی جزئی دندان ها
۴. اصلاح سطح و لبه های دندان
۵. تعویض پرشدگی های قدیمی دندان و یا پر کردن دندان هایی که بتازگی گرفتار پوسیدگی شده اند.
۶. فاصله های بین دندانی: گاهی بین دندان ها فاصله هایی وجود دارد که ظاهری ناخوشایند دارند با کامپوزیت دندان میتوان فاصله ی بین دندان ها را بست.
۷. شکستگی های دندانی: ترمیم لب پر شدگی و ترک های جزئی دندان ها؛ در بعضی موارد ممکنست بر اثر حادثه ای دندانی شکسته شده و ترتیب دندان ها را بر هم بزند.
۸. یک سری از انواع بهم ریختگی های دندان ها: بدفرمی و نامرتب بودن دندان در بعضی موارد با کامپوزیت دندان قابل حل است میتوان گفت مشکلاتی در وضعیت کم تا متوسط را می توان با کامپوزیت دندان رفع نمود اما گاهی نیز به درمان های فراتر مانند ارتودنسی نیاز است.
۹. بعضی از انواع بد رنگی های دندان: سفید کردن دندان خصوصا در مواردی که تغییر رنگ های دندانی با بلیچینگ رفع نمیشوند و با شیوه های دیگر قابل حل نیستند این بد رنگی ها را می توان با کامپوزیت پنهان کرد.
مواردی که از آنها یاد شد مشکلاتی دندانی هستند که با تکنیک کامپوزیت دندان قابل حل می باشند.
مراحل پیش از انجام کامپوزیت دندان اساسا برای هر تصمیمی در مورد زیبایی نیاز به مشاوره و آگاهی می باشد. کامپوزیت نیز از این قاعده مستثنی نیست پیش از انتخاب و انجام این تکنیک ابتدا فرد باید بداند که آیا کاندیدای مناسبی برای انجام این روش است و یا خیر همین طور فرد باید از ماندگاری این روش، هزینه ها، تعداد جلسات درمان، نتایجی که حاصل می شود و … اطلاعاتی داشته باشد که این اطلاعات در جلسه ای تحت عنوان جلسه ی مشاوره با دندانپزشک صورت خواهد گرفت. که در این نشست دندانپزشک با معاینات لازم علاوه بر پاسخگویی به سوالات فرد این اطمینان را نیز کسب می کند که آیا فرد به غیر از مشکلات دندانی از حیث سلامت لثه مشکلی نداشته باشد در ابتدا فرد تحت معاینه ی کامل دهانی قرار خواهد گرفت و اگر پوسیدگی و یا التهابی مشاهده شود باید پیش از شروع کار رفع شوند سپس برای کامپوزیت دندان اقدام گردد همین طور در این نشست خواسته های فرد مورد بررسی قرار گرفته و توقعات وی از کامپوزیت دندان مشخص می شود. کامپوزیت دندان چگونه انجام می شود ؟ مرحله ی اول: بعد از رفع مشکلات دندان و لثه، برداشتن پوسیدگی ها و رفع التهابات نوبت به انجام کامپوزیت می رسد با بررسی دندانپزشک اگر نیاز به تراشیدن دندان باشد ابتدا بی حسی تزریق می شود و اگر نیازی به اینکار نباشد و بنا باشد کامپوزیت بدون تراش دندان صورت گیرد دیگر نیازی به تزریق بی حسی نخواهد بود.
برای رنگ کامپوزیت از نظر خود فرد استفاده می شود اگر فرد تمایل داشته باشد سفیدی دندان وی بیشتر از حد باشد از کامپوزیت های سفید رنگ استفاده می شود. مرحله ی دوم: در این مرحله باید دندان ها از هر جرم و میکروبی پاک شوند پس دندان هایی که مقرر است تحت درمان قرار بگیرند ابتدا با بررسی به طور کامل تمیز شده و توسط سدی از دیگر دندان ها جدا می شوند. مرحله ی سوم: در این مرحله کمی ژل اسیدی به دندان ها زده می شود تا سطح دندان ها زبر شود این عمل موجب می شود مواد ترمیمی بهتر بر روی دندان قرار گیرد یا اصطلاحا بچسبد. مرحله ی چهارم: سپس کامپوزیت که ماده خمیری شکلی است توسط قلم مخصوص روی دندان ها قرار می گیرد. مرحله ی پنجم: بعد از انجام این اعمال مواد کامپوزیت به طور لایه لایه به روی سطح دندان ها قرار می گیرند و توسط نورهای مخصوصی که از دستگاه مخصوص دندانپزشکی ساطع می شود بر روی دندان محکم می شوند سپس نوبت به فرم دهی دندان ها می رسد. فرم دهی با اهمیت ترین مرحله ی کامپوزیت است چونکه نتیجه ی نهایی بطور مستقیم به نتیجه ی این کار وابسته است دندانپزشک عمل کامپوزیت دندان را تا جایی ادامه میدهد که به سطح و فرم دلخواه برسد. مرحله ی ششم: در این مرحله سفت کردن کامپوزیت انجام می شود که دندان ها در معرض تابش نور لیزر قرار می گیرند. مرحله ی آخر: حال باید صیقل دادن و پولیش صورت گیرد این عمل موجب شفافیت دندان ها می شود. دقت در این مرحله نیز در نتیجه ی عمل بسیار اثر گذار خواهد بود در این مرحله شما می توانید نظرتان را در مورد نتیجه ی کامپوزیت دندان اعلام کنید. در مرحله ی پولیش تا حدودی می توان زاویه ها را اصلاح کرد پس اگر در زوایای دندان مشکل جزیی مشاهده کردید می توانید از متخصص بخواهید آنرا رفع کند. برای خواندن ادامه مقاله و مشاهده خدمات و نمونه کارها، به سایت کلینیک دکتر پاکدل مراجعه نمائید. مشاوره رایگان: ۰۹۱۲۴۲۷۱۳۳۵، ۰۲۱۲۲۰۱۸۳۲۳، ۰۲۱۲۲۰۲۴۳۶۲ آدرس پیج اینستاگرم کلینیک دکتر پاکدل: drpakdelclinic@
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.


منبع:

5.0 / 5
873
1400/06/28
20:44:22
تگهای خبر: خدمات , دستگاه , سایت , مشاوره
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
جدیدترین ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
= ۱ بعلاوه ۳
mizansanj.ir - حقوق مادی و معنوی سایت میزان سنج محفوظ است

میزان سنج

خدمات و فروش ترازو و باسکول و ابزار سنجش