ایجاد مركز پیشرفته ارزیاب حسی و شناختی مواد غذایی در دانشگاه فردوسی

ایجاد مركز پیشرفته ارزیاب حسی و شناختی مواد غذایی در دانشگاه فردوسی به گزارش میزان سنج مركز پیشرفته ارزیاب حسی و شناختی مواد غذایی در دانشگاه فردوسی مشهد راه اندازی شد.


به گزارش میزان سنج به نقل از ایسنا مركز پیشرفته ارزیابی حسی و شناختی مواد غذایی برای اولین بار در كشور در دانشكده كشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد به راه افتاده است. در این مركز با بهره گیری از دانش و تجربه متخصصان دانشگاه و صنعت، از هم افزایی علوم حسی و شناختی در امتداد بهینه سازی زنجیره تولید تا عرضه مواد غذایی سالم، فراسودمند و نوظهور (ازجمله محصولات كم چرب، كم شیرین، كم نمك و نوشیدنی های فراسودمند)، با تاكید بر اهمیت رفتار مصرف كننده و ترجیحات ذهنی و رفتاری در این مركز استفاده خواهد شد.
برمبنای اعلام روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، این مركز در امتداد ایجاد مرجعیت علمی جهانی، توجه به سند علوم و فناوری های شناختی برگرفته شده از نقشه جامع علمی كشور، ارتباط مؤثر با صنایع و نمایش خدمات در زمینه ارزیابی ‏های حسی و شناختی مواد غذایی با بهره گیری از توان اعضای هیات علمی گروه صنایع غذایی و سایر متخصصان دانشگاه فردوسی مشهد و تعاملات علمی و پژوهشی بین المللی فعالیت خواهدنمود.



5.0 / 5
70
1398/02/25
13:02:49
تگهای خبر: ارزیابی , تولید , خدمات , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
جدیدترین ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
= ۹ بعلاوه ۲
mizansanj.ir - حقوق مادی و معنوی سایت میزان سنج محفوظ است

میزان سنج

خدمات و فروش ترازو و باسکول و ابزار سنجش