مدیر سازمان تعاون روستایی استان كردستان خبر داد:

اجرای طرح كشاورزی قراردادی در كردستان

اجرای طرح كشاورزی قراردادی در كردستان به گزارش میزان سنج ایسنا/كردستان مدیر سازمان تعاون روستایی استان كردستان اظهار داشت: طرح كشاورزی قراردادی با هدف ایجاد زنجیره ارزش محصول اجرا می شود.


پیمان اسكندری امروز یك شنبه (۲۰ بهمن ماه) در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار نمود: سازمان تعاونی روستایی ناظر كارهای تشكل های كشاورزی و روستایی است كه ۲۷۲شركت با ۱۸۳هزار نفر سهام دار در چارچوب ۱۱اتحادیه شهرستانی و ۵ اتحادیه استانی تخصصی كشاورزی فعالیت می كند.
وی با اشاره به ارتباط و تعامل مردم روستا با سازمان، بیان كرد: تهیه كود، سم و نهاده های دامی و كشاورزی برای روستاییان از كارهای این سازمان بوده كه طی سال انجام می شود.
مدیر سازمان تعاون روستایی كردستان عنوان كرد: طی ۹ ماهه سال جاری بیشتر از ۲۵ هزار تن كود شیمیایی، ۴۳هزار تن كودهای ریز مغذی، ۱۷۶هزار تن كود زیستی و ۸۵۰۰ تن انواع بذر در سطح استان توزیع شده است.
اسكندری با اشاره به فعالیت ۱۸شعبه فروشگاه عرضه مستقیم با عنوان اترك در روستاها، عنوان كرد: ۴۰ درصد از كالاهای توزیعی در این فروشگاه ها كالاهای تنظیم بازاری بوده كه حجم آن امسال ۴ هزارو ۵۱۷ تن بوده است.
اجرای طرح كشاورزی قراردادی در كردستان
مدیر سازمان تعاونی روستایی استان تصریح كرد: در این طرح طی قراردادی با كشاورزان مواد اولیه و نهاده ها تامین و محصولات تولیدی ك توسط سازمان خریداری می شود.
وی، آموزش و توانمندسازی كشاورزان، نظارت بر امنیت غذایی و سالم سازی محصول وایجاد زنجیره ارزش محصولات كشاورزی را از اهداف طرح كشاورزی قراردادی نام برد.
اسكندری اظهار داشت: در سال قبل ۴۷ هزار تن خیار در چارچوب این طرح از كشاورزان استان خریداری شده است.
این مقام مسئول عنوان كرد: طرح كشاورزی قراردادی در سال بعد با همكاری بنیاد بركت توسعه پیدا خواهدنمود و كشاورزانی كه در این طرح فعالیت كنند از جانب بنیاد ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات با كارمزد چهار درصد دریافت می كنند.
اتاق اصناف كشاورزی در استان كردستان تشكیل می شود
اسكندری با اشاره به لزوم تشكیل اتاق اصناف ویژه كشاورزان، اظهار داشت: ۱۱۳ هزار نفر بهره بردار كشاورز در استان وجود دارند كه در ۷ اتحادیه زراعت، باغداری، دامپروری، طیور و ماكیان، آبزی پروری و شیلات، جنگل داری و صنایع تبدیلی ساماندهی می شوند.
وی ادامه داد: كمك به هویت بخشی شغلی و شناسنامه دار كردن كشاورزان، دفاع از حقوق و منافع صنفی، نظارت و كنترل در تولید محصول سالم، حضور در مجامع سیاستگذاری و قیمت گذاری و تعامل با سازمان ها از مزایای تشكیل این اتاق است.
وی ضمن بیان لزوم عرضه محصولات سالم كشاورزی بدون واسطه به مردم، عنوان كرد: سازمان تعاونی روستایی آمادگی دایر كردن بازارچه های عرضه محصولات در تمامی شهرستانها را دارد كه متاسفانه فعلا فقط یك بازارچه در سنندج وجود دارد.
اسكندری با بیان مشكلات بعد از تولید محصول، بیان داشت: عدم وجود سردخانه های مورد نیاز، عدم صنایع تبدیلی و نبود بسته بندی محصولات همچون مشكلات بر سر راه توسعه محصولات كشاورزی است.
این مقام مسئول در ادامه به برنامه سازمان در حوزه صادرات به خارج از كشور پرداخت و خاطرنشان ساخت: پایانه صادراتی تخصصی محصولات كشاورزی در مریوان و دفتر تعاونی روستایی در سلیمانیه عراق راه اندازی می شود كه امید است با این اقدامات محصولات با كیفیت كشاورزی كردستان روانه بازارهای خارجی شود.
مدیر سازمان تعاونی روستایی استان گزارشی از عملكرد ۹ ماهه سال جاری حوزه بازرگانی ارائه و بیان داشت: ۳۳۲ هزار تن گندم به صورت تضمینی، ۲۴ هزار و ۶۷۵ تن گوجه فرنگی به صورت حمایتی و ۶۱ هزار و ۹۱۹ تن محصولات كشاورزان به صورت توافقی خرید شده است.
اسكندری عنوان كرد: در ضمن ۹ ماهه سال جاری بیشتر از ۵۲ هزار تن آرد، ۱۷۰۰ تن میوه تنظیم بازار، چهار هزار و ۵۱۷ تن كالای تنظیم بازار و ۱۳۷ میلیون لیتر سوخت توزیع شده است.




منبع:

5.0 / 5
4397
1398/11/21
14:17:06
تگهای خبر: بازار , بسته بندی , توسعه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
جدیدترین ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
= ۶ بعلاوه ۲
mizansanj.ir - حقوق مادی و معنوی سایت میزان سنج محفوظ است

میزان سنج

خدمات و فروش ترازو و باسکول و ابزار سنجش