عرضه خدمات برای ارتقای سطح آمادگی فناوری طرح ها در موسسه صنایع غذایی

عرضه خدمات برای ارتقای سطح آمادگی فناوری طرح ها در موسسه صنایع غذایی به گزارش میزان سنج رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی اظهار داشت: به منظور تحقق جهش تولید در صنعت غذا، ارتقای سطح آمادگی فناوری (TRL) طرح های پژوهشی در مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی صورت می گیرد.


به گزارش میزان سنج به نقل از ایسنا، دکتر قدیر رجب زاده با اشاره به عرضه خدمات برای ارتقای سطح آمادگی فناوری طرح های پژوهشی در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، اضافه کرد: این امر از راه انجام مطالعات تکمیلی بر روی ارتقای فناوری و صنعتی سازی با هدف کاهش ریسک سرمایه گذاری در صنعت غذا برای سرمایه گذاری بخش خصوصی صورت خواهد گرفت.
وی افزود: TRL یک معیار جهانی برای ارزیابی سطح آمادگی فناوری است و از ایده تا مطالعات تولید انبوه را شامل می شود که بعنوان بسته فناوری یک دستاورد نوآورانه هم مطرح است.
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی تصریح کرد: فناوری هایی که دارای TRL بالا هستند، از زمان آغاز مالکیت بخش خصوصی می توانند در کوتاه ترین زمان ممکن وارد مرحله تولید و روانه بازار شوند.
بر مبنای اعلام روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، رجب زاده با اشاره به اینکه مدیریت کارآفرینی و ارتباط با جامعه موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در چارچوب انعقاد قراردادهای تحقیق و توسعه، طرح های پژوهشی، خدمات فنی و مهندسی و خدمات آزمایشگاهی حمایت خوبی از فعالان صنعت غذا انجام می دهد، خاطرنشان کرد: این موسسه در سال ۱۳۹۹ با راه اندازی دفتر انتقال فناوری نسبت به ارتقای TRL طرح های پژوهشی، بازاریابی دستاوردهای پژوهشی و شناخت نیازهای صنعت اقدام نموده است.




منبع:

5.0 / 5
2004
1399/03/31
15:21:08
تگهای خبر: ارزیابی , بازار , توسعه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
جدیدترین ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
= ۷ بعلاوه ۵
mizansanj.ir - حقوق مادی و معنوی سایت میزان سنج محفوظ است

میزان سنج

خدمات و فروش ترازو و باسکول و ابزار سنجش