مركز آمار ایران اعلام كرد؛
افزایش قیمت گوشت قرمز و ماهی در اردیبهشت ۱۴۰۰
به گزارش میزان سنج مرکز آمار ایران اعلام نمود: در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآورده های آنها، اقلام ماهی قزل آلا و گوشت گاو یا گوساله بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
به گزارش میزان سنج به نقل از مرکز آمار ایران، این مرکز تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه های مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور در اردیبهشت ۱۴۰۰ را منتشر نمود که بر مبنای آن در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآورده های آنها، اقلام ماهی قزل آلا با ۲، ۱ درصد، گوشت گاو یا گوساله با ۲.۰ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند. همینطور در این گروه مرغ ماشینی با ۵.۵ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.
در گروه نان و غلات، اقلام شیرینی خشک با ۳، ۸ درصد، رشته آش با ۳.۴ و برنج ایرانی درجه یک با ۱.۹ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
در گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل در ارتباط با شیر خشک با ۲، ۴ درصد، ماست و دوغ پاستوریزه با ۱.۹ درصد بوده است. همینطور در این گروه تخم مرغ ماشینی با ۱۱.۴ درصد و روغن نباتی جامد با ۳.۴ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
در گروه میوه و خشکبار، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل در ارتباط با لیمو ترش با ۵، ۸ درصد و مغز بادام درختی با ۵.۲ درصد بوده است. همینطور در این گروه خربزه با ۳۸.۳ درصد، هندوانه با ۲۹.۶ درصد، موز با ۱۸.۵ درصد و پرتقال با ۱۷ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
در گروه سبزیجات و حبوبات، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل در ارتباط با نخود با ۷، ۶ درصد، هویج فرنگی با ۶.۹ درصد، لپه و لوبیا چیتی با ۶ درصد بوده است. همینطور در این گروه اقلام خیار با ۲۲.۸ درصد، بادمجان با ۱۱.۳ درصد و کدو سبز با ۷.۵ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
در گروه قند و شکر، آشامیدنی ها و سایر خوراکی ها، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل در ارتباط با نوشابه گازدار با ۷، ۹ درصد، قند با ۵.۶ درصد و شکر با ۳، ۵ درصد بوده است.
منبع: mizansanj.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
جدیدترین ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب