قصد راه اندازی کسب و کار دارید؟ به این مراحل فکر کنید

قصد راه اندازی کسب و کار دارید؟ به این مراحل فکر کنید به گزارش میزان سنج در ادامه میخواهیم خلاصه مراحلی که پیش از راه اندازی یک کسب و کار به آن فکر کنید را مرور نماییم تا بتوانید گام هایتان را با دقت بیشتری بردارید



به گزارش میزان سنج به نقل از مهر، راه اندازی کسب و کار برای خیلی از افراد سخت و غیر قابل دستیابی است و شاید اکثریت افراد تمایل دارند از روش های دیگری به جز ایجاد کسب و کار خودشان به امرار معاش بپردازند ولی هنوز هم افرادی با همت بلند و رویاهای بزرگ وجود دارند که می خواهند مدیر خودشان باشند و حتی سهمی در اشتغال زایی و کمک به اقتصاد کشور داشته باشند.
در ادامه می خواهیم خلاصه مراحلی که پیش از راه اندازی یک کسب و کار به آن فکر کنید را مرور نماییم تا بتوانید گام هایتان را با دقت بیشتری بردارید.
۱. پیدا کردن ایده و ارزیابی آن
اولین قدم برای شروع ایجاد کسب و کار داشتن یک ایده است. ایده ای که که سبب فروش و در نهایت درآمد شود. خب از چه طریقی باید به خوب بودن ایده پی برد؟ اگر ایده قبلاً در بازار وجود داشته است پس جواب خودش را پس داده و مشتریان خودش را دارد ولی اگر ایده قبلاً اجرایی نشده است احتیاج به تحقیق در بازار دارد. زمانی که قبلاً در بازار تست شده باشد باید با خلاقیت و به روشی جدید محصول را به مشتری عرضه کنید و خدمات بهتری ارائه نمایید که مشتری در بین رقبا به سراغ شما بیاید. در نهایت اگر مقرر است محصول را به روشی جدید و بهتر از رقبا به مشتری بفروشید وارد دنیای کسب و کار شوید در غیر این صورت احتمال شکست خوردن شما زیاد است. اگر تاکنون تجربه ی راه اندازی کسب و کار نداشته اید تلاش کنید به سراغ بازارهایی بروید که رقابت در آن کمتر است.
۲. نام کسب و کار را انتخاب کنید
انتخاب نام برند شرکت بسیار حائز اهمیت می باشد، چون از روزی که فعالیت خویش را شروع می کنید مخاطبان و مشتریان شما را به همان نام می شناسند پس کمی برای آن وسواس به خرج دهید، البته نه آنقدر که وقت و هزینه زیادی برای آن صرف کنید. یک اسم برند باید خصوصیت هایی مثل خوانایی، منحصر به فرد بودن و قابلیت ماندگاری در ذهن مخاطب را داشته باشد.

۳. برنامه تجاری مشخص بنویسید
باید برای ترسیم مسیر پیش روی کسب و کار یک برنامه ی مشخص بنویسید و بر مبنای آن پیش بروید. بدون برنامه تجاری در مسیری تاریک سردرگم خواهید شد و هیچ چراغی هم برای روشنایی در اختیار ندارید.
در برنامه ی کسب و کار باید این موارد را مشخص کنید:
مشتری من کیست و چه خصوصیت هایی دارد؟
با وجود چه شرایطی مشتری از من خرید می کند؟
اهداف کوتاه مدت و دراز مدت کسب و کار چیست؟
وجه تمایز من نسبت به رقبا چیست؟
میزان سرمایه ی من چه مقدار است؟
پاسخ این سوالات بالا را مشخص کنید و تلاش کنید نسبت به برنامه ای که نوشتید پایبند باشید. لازم به ذکر است برنامه تجاری باید نه آنقدر غیرواقعی نوشته شود که نتوان به شاخصهای مورد نظر رسید و نه آنقدر دست یافتنی که تلاش زیادی در جهت محقق شدن آن انجام نشود. در ابتدای کار برای دست یابی به اهداف بهتر است بر روی بازاریابی آنلاین به جای بازاریابی سنتی فکر کنید. چون هم مقرون به صرفه است و هم افراد بیشتری را می توانید جذب کنید.
۴. مجوزهای قانونی را بگیرید
برخی کسب و کارها در همان ابتدای راه اندازی احتیاج به دریافت مجوز برای شروع فعالیت دارند ولی برخی دیگر در احتیاج به مجوز خاصی برای شروع ندارند و به مرور هم می توانند مجوزها را دریافت نمایند. در این حوزه بهتر است از صنف مورد نظر کمک بگیرید. چون امکان دارد در طول فعالیت کسب و کارتان به علت دریافت نشدن مجوز، مانع فعالیت شما شوند و همین مبحث برای شما مشکلاتی ایجاد نماید.
۵. دفتر کار اجاره کنید
قدم بعدی جهت راه اندازی این است که باید دفتری برای کسب و کار خود مهیا کنید. متأسفانه این روزها به علت قیمت های بالای اجاره اگر سرمایه ی کافی نداشته باشید قادر به انجام این کار نیستید. پس چاره چیست؟ با پیشرفت فناوری و گسترده شدن فضای آنلاین خیلی از کسب و کارها دیگر نیازی به اجاره ی مکانی برای فعالیت خود ندارند. پس بهتر است در ابتدای کار به فکر دفتر کار مجازی باشیم و سپس به فروش خوبی که رسیدیم دفتری را برای شرکت خود اجاره نماییم. دفترشما این مشکل را برای شما حل کرده و با خرید یک تلفن ابری شما صاحب یک دفترکار با امکاناتی همچون تلفن گویا و فکس اینترنتی خواهید شد. این گونه هم از هزینه های بالای دفتر رها خواهید شد و هم از راه یک خط تلفن اینترنتی با مشتریان ارتباط برقرار خواهید کرد.
۶. افراد مورد نیاز را استخدام کنید
در ابتدای مسیر نیازی به استخدام افراد زیادی جهت انجام کارها ندارید بلکه صرفا افرادی را استخدام کنید که وجودشان در کسب و کار ضروریست و بدون آنها کار پیش نخواهد رفت. وجود نیروی غیرضروری هزینه ی بالایی برای شما دارد. در واقع تا جایی که خودتان امکان انجام کارها را دارید نیروی جدیدی جذب نکنید.
نتیجه گیری
با پیمودن مراحل بالا شما صاحب یک کسب و کار خواهید شد ولی مسیری که پیش روی شماست مسیر راحتی نیست بلکه مسیری پر پیچ و خم و پر از چالش در انتظارتان است. بازاریابی را در کسب و کار جدی بگیرید چون بدون بازاریابی قوی شما قادر به فروش محصول و سرویس نیستید. به هزینه های شرکت آگاه باشید و تا می توانید هزینه های کسب و کار را کاهش دهید. از شکست های در طول مسیر تجربه کسب کنید و تلاش کنید آنها را تکرار نکنید.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

5.0 / 5
545
1400/11/23
23:43:32
تگهای خبر: ارزیابی , بازار , خدمات , خرید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
جدیدترین ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
= ۶ بعلاوه ۱
mizansanj.ir - حقوق مادی و معنوی سایت میزان سنج محفوظ است

میزان سنج

خدمات و فروش ترازو و باسکول و ابزار سنجش