عضو هیات رئیسه شورای ملی زعفران:
بزرگترین سازنده زعفران هستیم ولی همچنان خام فروشی می کنیم
به گزارش میزان سنج، عضو هیات رئیسه شورای ملی زعفران اظهار داشت: بزرگترین تولیدکننده زعفران در دنیا هستیم، ولی بهره برداری درست از زعفران را جا ننداخته ایم و هنوز خام فروشی می نماییم.
علی حسینی در گفت و گو با ایسنا، با اعلان اینکه زعفران در صنایع غذایی، دارویی و آرایشی و بهداشتی در دنیا کاربردهای فراوانی دارد، اظهار داشت: طبیعتا خریداران بدنبال محصولات باکیفیت تر هستند بدین سبب اگر می خواهیم بازارهای صادراتی را توسعه دهیم و در این بخش پیشرفت نماییم باید محصولات استاندارد به دست مصرف کنندگان و خریداران برسانیم.
وی اضافه کرد: کشاورزی که زحمت زیادی می کشد و یک مزرعه یک تا دو هکتاری خودرا به درستی مدیریت می کند اساسا به سبب جمع آوری بموقع محصول، فرآوری صحیح و خوب قادر خواهد بود بهترین عملکرد و کیفیت را بدست آورد و حق او بیشترین حمایت و ارزش گذاری به محصولش است.
عضو هیات رئیسه شورای ملی زعفران اشاره کرد: در ابتدای برداشت محصول کروسین زعفران سرگل در بدترین شرایط از ۲۵۰ بالاتر است، اما زعفرانی که چند سال در انبارها مانده اساسا و بدون تردید میزان کروسین آن در بهترین حالت بین ۲۰۰ تا ۲۴۰ خواهد بود. یک خریدار حرفه کای در هر کجای دنیا که باشد به این موارد توجه می کند و این طور نیست که ما بخواهیم نظرات غیر کارشناسی را بر بازار تحمیل نماییم و انتظار موفقیت هم داشته باشیم.
حسینی با اعلان اینکه بزرگترین تولیدکننده زعفران در دنیا هستیم ولی بهره برداری درست از زعفران را در کشور جا ننداخته ایم اظهار داشت: باید خام فروشی زعفران را کنار بگذاریم و از محصولات جانبی آن بهره برداری نماییم، برای اینکه خریداران ما در دنیا بدنبال ترکیبات زعفران هستند. همین طور باید استانداردهای ایزو در ارتباط با ادویه و چاشنی را رعایت نماییم تا بازارهای صادراتی خودرا از دست ندهیم. اگر انتظار داریم که زعفران ما را با بالاترین قیمت در دنیا بخرند باید استانداردهای دنیا برای تولید و عرضه یک محصول باکیفیت رعایت شود.
منبع: mizansanj.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
جدیدترین ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب