ناریجه کترینگ و تهیه غذا در زمینه سفارش گیری غذای سازمانی

ناریجه کترینگ و تهیه غذا در زمینه سفارش گیری غذای سازمانی به گزارش میزان سنج، شرکت ناریجه با سال ها سابقه و شناخت این بازار بزرگ، بهترین غذاها را باکیفیت بالا به سازمان ها و شرکت ها عرضه می دهد.



به گزارش تجاری خبرگزاری مهر، امروزه بیشتر سازمان ها و شرکت های اداری وعده های غذایی کارکنان خودرا از کترینگ های شهر، سفارش می دهند. بهترین کترینگ ها در ارائه سالم ترین و متنوع ترین منوی غذایی دائماً با هم رقابت می کنند. تعدادی از شرکتها غذاهای خاصی را مد نظر دارند و برخی دیگر تنوع غذایی یا کیفیت برایشان مهم تر است. در هر صورت، کترینگ ها با شناخت سلیقه مشتریان خود می توانند هر نیازی را برآورده کنند. شرکت ناریجه با سال ها سابقه و شناخت این بازار بزرگ، بهترین غذاها را باکیفیت بالا به سازمان ها و شرکتها ارائه می دهد.
دلیل انتخاب بهترین کترینگ و تهیه غذای سازمانی
چرا ارائه غذای سازمانی برای کسب وکارها مهم است؟ هر چند، در بعضی از سازمان ها، کارکنان غذای خودرا به تنهایی می خورند اما، غذا خوردن در کنار یکدیگر سبب مشارکت و شناخت بیشتر افراد از یکدیگر می شود. با یکبار سفارش غذای سازمانی از کترینگ ناریجه، نتایج فوق العاده آنرا در روحیه و عملکرد کارکنان خود مشاهده کنید.
غذا خوردن در جمع همکاران موجب بهبود ارتباط بین افراد تیم، تقویت روابط، ایجاد اعتماد، رفاقت، افزایش شادی و رضایت شغلی و افزایش راندمان می شود. اثرات مثبت کنار هم غذا خوردن در شرکت آنقدر زیاد است که سازمان ها و شرکت های بزرگ و معروف نیز آنرا در اولویت کار خود قرار می دهند.
با سفارش غذا از کترینگ برای کارمندان خود، از مزایای زیادی برخوردار می شوید:
کارکنان را به استراحت کردن در زمان مشخص تشویق می کنید.
با تشویق به استراحت بین کار و زندگی تعادل ایجاد می کنید.
جایگزین های سالم برای غذاها و تنقلات ناسالم ارائه می کنید.
روحیه و راندمان کارکنان را تقویت می کنید.
با ارائه وعده های غذایی متعادل نشان می دهید شرکت برای سلامتی و تندرستی کارکنان خود ارزش قائل است.
معمولاً، سازمان ها زمان و پرسنل کافی برای برنامه ریزی، سازماندهی سرو غذا، تنظیم منو، سفارش گیری، سرو و تمیز کردن ظروف غذا ندارند. این بدین مدلول نیست که نمی توانند برای کارمندان خود غذای سالم و مقوی سرو کنند. شرکت های کترینگ و تهیه غذا با منوهای متنوع در کنار شما هستند تا با خدمات غذایی عالی، عملکرد و روحیه کارکنان شما را بالا ببرند.

۷ معیار مهم در انتخاب بهترین کترینگ
عوامل مختلفی در انتخاب یک کترینگ موثر هستند. کیفیت مطلوب غذا، رعایت بهداشت، کیفیت مواد اولیه، نمایندگی های متعدد، منوی متنوع، سرو حرفه ای غذا، تخصص در تهیه انواع دسر و پیش غذا، زمان بندی دقیق و وقت شناسی از معیارهای مهم انتخاب بهترین کترینگ است. هر چه این خاصیت ها در کترینگ انتخابی شما بیشتر نمایان باشند، مطمئناً قرارداد شما با آنها طولانی تر و رضایت بخش تر خواهد بود.
۱. کیفیت طعم و مزه غذاها
مسلماً با اهمیت ترین معیار برای انتخاب یک کترینگ، کیفیت غذای آنست. تخصص در آشپزی به مفهوم پخت انواع غذاها با طعمی عالی و بی نظیر، یک کترینگ را پیشتاز می کند. طبخ انواع غذاهای ایرانی و فرنگی در مقادیر زیاد نیاز به تبحر و تجربه بالا دارد. کترینگ ناریجه این امکان را فراهم می آورد که مدیران شرکت پیش از انعقاد قرارداد تمام غذاها و دسرها را بچشند تا از کیفیت طعم و مزه آنها مطمئن شوند.
به هر حال، کیفیت غذاها همیشه مورد توجه کارکنان است و آنها را تشویق به غذا خوردن در شرکت می کند. تهیه مواد اولیه با کیفیت، نحوه پخت و تبحر آشپز بر طعم نهایی غذاها بسیار موثر است. کترینگ های خلاق با مواد اولیه با کیفیت و تازه بهترین غذاهای ایرانی و فرنگی را ارائه می دهند.
۲. منو متنوع و سفارشی
یک برنامه غذایی متنوع و منعطف فقط ازطریق یک کترینگ حرفه ای ارائه می شود. منو باید تمام غذاهای اصلی ایرانی مانند خورشت ها و پلوها را دربر بگیرد و غذایی فرنگی، فست فود، خوراک ها، سالادها و سوپ ها و آش ها را نیز در کنار غذای اصلی عرضه نماید. همین طور برنامه ریزی برای منوی منعطف با ارائه غذاهای رژیمی، بدون قند، کم کالری یا بدون گلوتن برای مشتریان خاص، بسیار اهمیت دارد. بهترین کترینگ ها هرگونه درخواست خاص را برآورده می کنند، با تغییرات و سلایق خودرا سازگار می کنند و با سازمان به خوبی هماهنگ می شوند.
۳. سرو حرفه ای غذا
زمانی که غذا به درستی به دست مصرف کننده می رسد تمام زحمات پرسنل شرکت تهیه غذا به بار می نشیند. سرو غذا توسط پرسنل آموزش دیده و مجرب در محل سازمان نشان از تخصص و تبحر کترینگ دارد. تمام شرکت های کترینگ از ماشین های مخصوص حمل غذا برای انتقال غذا به شرکت مورد نظر استفاده می نمایند. علاوه بر این، تزئین غذاها و سالادها، بسته بندی با کیفیت و بهداشتی، توجه به جزییات و ظاهر غذاها و پرسنل خوش پوش و مرتب برای سرو غذا اهمیت دادن به مشتری را یادآوری می کند.
۴. وقت شناسی پرسنل کترینگ
سرو غذا در زمان تعیین شده در مکان اداری اهمیت زیادی دارد. سازمان یا شرکت زمان دقیق حضور کارمندان در غذا خوری را برنامه ریزی می کنند بنابراین، باید غذا بموقع به محل برسد و سرو شود. کترینگ هایی با سابقه درخشان در سرو غذا در ساعت معین، کمترین خطا را دارند و برای حل تمام مشکلات غیرمنتظره آمادگی دارند. این شرکتها متعهد می شوند در هر شرایطی مشتری خودرا در اولویت قرار دهند و غذا را بموقع در محل سرو کنند. وقت شناسی موجب جلب اعتماد می شود و بهترین تبلیغ برای جذب مشتریان بیشتر است.
۵. نمایندگی ها
وجود نمایندگی ها در سرتاسر شهر دسترسی به کترینگ را آسان تر می کند. به طور معمول شرکتها تمایل دارند از کترینگ های نزدیک به محل کار بهره گیرند تا هم نظارت بهتری به کترینگ داشته باشند و هم غذا بموقع و بدون کوچک ترین مشکل به اداره برسد.

۶. مهارت ارتباطی بالا
سازمان ها نیاز دارند دائماً بر نحوه کار کترینگ نظارت داشته باشند. کترینگ ناریجه در اسرع وقت به سوالات و ابهامات مشتریان خود پاسخ می دهد و همیشه ارتباط خودرا با مدیران شرکت حفظ می کنند. ارائه اطلاعات دقیق در مورد نحوه طبخ غذاها، کیفیت مواد اولیه، سلامت و بهداشت غذاها، ذخیره سازی اصولی مواد اولیه و کنترل سرو غذاها از خاصیت های یک کترینگ متعهد است.
۷. ارائه خدمات برای رویدادها
پذیرایی و سرو غذا در رویدادهای مهم سازمان ها برای مدیران بسیار اهمیت دارد. از ین جهت، بهترین کترینگ باید بتواند خودرا با موقعیت های مختلف تطبیق دهد و برای هر رویداد یا جلسه ای بهترین امکانات پذیرایی و سرو غذا را فراهم آورد. ارائه بهترین خدمات سرو غذا حتی با وجود محدودیت زمانی و یا شرایط خاص فقط تخصص کترینگ های معتبر و باتجربه است.
همان طور که دیدید، یک کترینگ حرفه ای تاثیر زیادی در ارائه خدمات مربوط به غذای شرکتی و پرسنلی دارد. بالاترین کترینگ ها با تاکید بر دانش و تجربه بهترین و با کیفیت ترین غذاهای شرکتی و پرسنلی را به مشتریان خود ارائه می دهند. خلاقیت و مشتری مداری در ارائه خدمات توسط تعدادی از شرکت های تهیه غذا مانند ناریجه، آنها را از سایر رقبا متمایز کرده است.
سوالات متداول
۱. چرا سفارش غذا از کترینگ ها برای سازمان ها مهم است؟
معمولاً سازمان ها برای سرو غذا در محیط اداری تجهیزات کامل را ندارند. از ین جهت، کترینگ ها و شرکت های تهیه غذا با هزینه ای به صرفه و معقول طبخ و سرو غذا را در بهترین شرایط برای سازمان ها انجام می دهند.
۲. خاصیت بهترین کترینگ ها چیست؟
منوی متنوع، وقت شناسی، استفاده از مواد اولیه تازه، رعایت بهداشت و سلامت غذاها، پرسنل خوش برخورد، ارتباط موثر کترینگ و مشتری برای ارائه غذاهای خلاقانه و خوش طعم از طرف کترینگ بسیار اهمیت دارد.
۳. با اهمیت ترین عامل انتخاب کترینگ چیست؟
ویژگی های زیادی در انتخاب یک کترینگ موثر است اما، کیفیت و تنوع غذاها خاصیت هایی هستند که به این شرکتها ارزش و اعتبار خاصی می دهند.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.


منبع:

5.0 / 5
96
1403/01/30
14:10:55
تگهای خبر: آموزش , بازار , بسته بندی , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
جدیدترین ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
= ۳ بعلاوه ۳
mizansanj.ir - حقوق مادی و معنوی سایت میزان سنج محفوظ است

میزان سنج

خدمات و فروش ترازو و باسکول و ابزار سنجش