نثاری:

مصرف برق ماینرها معادل 20 درصد مصرف برق کشور است

مصرف برق ماینرها معادل 20 درصد مصرف برق کشور است به گزارش میزان سنج، عضو کمیسیون عمران مجلس اظهار داشت: مصرف برق ماینرها معادل 20 درصد مصرف برق کشور است. چرا این مساله به درستی مدیریت نمی شود؟


به گزارش میزان سنج به نقل از ایسنا، علیرضا نثاری در جلسه علنی امروز مجلس در تذکری اظهار داشت: قطع مکرر برق در کارخانجات سیمان کشور، موجب توقف تولید، افزایش قیمت و حتی در مواردی نایاب شدن سیمان در بازار شده است. وضعیت ناامیدکننده برق در کشور بسیار نگران کننده است. لطفاً در مدیریت مصرف برق کشور تجدیدنظر کنید.

وی اضافه کرد: مصرف برق ماینرها معادل ۲۰ درصد مصرف برق کشور است. چرا این مساله به درستی مدیریت نمی شود؟

نواری اضافه کرد: همچنین، در تذکر به رییس سازمان برنامه و بودجه کفت: احکام رتبه بندی تعدادی از بازنشستگان آموزش وپرورش شهرستان نهاوند تا حالا صادر نشده است. همسان سازی حقوق بازنشستگان نیز بازهم یکی از دغدغه های مهم این قشر شریف است که نیازمند اقدام جدی و فوری می باشد.

وی اظهار داشت: درباب مسدود شدن مرزهای غربی کشور و ممانعت از صادرات محصولات کشاورزی و صنعتی، نگرانی ها و اعتراضات شدیدی از طرف تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی شهرستان نهاوند دریافت کرده ایم. این وضعیت، منجر به بیکاری و نارضایتی فراوان در منطقه شده است.




منبع:

5.0 / 5
76
1404/02/31
13:48:08
تگهای خبر: آموزش , بازار , بیكاری , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
جدیدترین ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
= ۵ بعلاوه ۱
mizansanj.ir - حقوق مادی و معنوی سایت میزان سنج محفوظ است

میزان سنج

خدمات و فروش ترازو و باسکول و ابزار سنجش ؛ میزان سنج، همراه همیشگی شما در دنیای سنجش ؛ ترازو و باسکول برای هر نیاز، از میزان سنج بخواهید