۴ گروه غذایی که شاید سبب بوی نامطبوع بدن شوند

۴ گروه غذایی که شاید سبب بوی نامطبوع بدن شوند به گزارش میزان سنج، خیلی از خوراکی ها (علاوه بر سیر که از این نظر شناخته شده تر است) می توانند بر بوی بدن افراد تاثیر بگذارند، با این وجود کارشناسان اعتقاد دارند انتخاب های غذایی مناسب می تواند این اثرات را کم کند.



به گزارش میزان سنج به نقل از خبرگزاری مشرق

، «ارین پالینسکی-وید»، متخصص تغذیه در نیوجرسی می گوید: برخی خوراکی ها بیشتر از دیگران بر بوی بدن تاثیر می گذارند.
به گفته این کارشناس، مطالعات نشان می دهد که بوی بدن تحت تاثیر عواملی چون باکتری های موجود روی پوست هر فرد و نحوه تجزیه عرق توسط این باکتری ها، قرار می گیرد.
در ادامه، به بعضی از رایج ترین مواد غذایی که می توانند بر بوی بدن تاثیر بگذارند، اشاره شده است:
* ماهی
همه ما با بوی «ماهی مانند» ناشی از غذاهای دریایی آشنا هستیم اما مصرف این خوراکی ها می تواند بوی بدن افراد را هم در مشام دیگران تغییر دهد.

این متخصص کلینیک کلیولند می گوید در مواردی بسیار نادر، بدن، یک ترکیب جانبی موجود در غذاهای دریایی به نام «کولین» را به ماده ای با بوی ماهی معروف به «تری متیل آمین» مبدل می کند.
این ترکیب با جریان خون در سرتاسر بدن حرکت کرده و از راه تنفس و سطح پوست دفع می شود.
افرادی که به این نوع عارضه نادر معروف به «تری متیل آمینوری» گرفتار هستند، بعد از مصرف سایر خوراکی ها همچون لوبیا، کلم بروکلی، گل کلم، بادام زمینی و محصولات سویایی هم امکان دارد بویی ماهی مانند از بدنشان به مشام اطرافیان برسد.
این متخصص می گوید: با اینحال این بیماریِ بسیار نادر، تنها چند صد نفر را تحت تاثیر قرار می دهد و اغلب افراد می توانند بدون نگرانی، ماهی مصرف کنند.

* سبزیجات چلیپایی

اگرچه سبزیجات به شکل گسترده بعنوان یکی از سالم ترین انتخاب های غذایی شناخته می شوند اما برای برخی افراد می توانند بویی غیرمنتظره ایجاد کنند.

به گفته متخصصان، سبزیجات چلیپایی مانند بروکلی، کلم، گل کلم و کلم بروکسل هنگام آزادسازی اسید سولفوریک می توانند سبب بوی بدن شوند. این بو توسط عرق، تنفس و گاز روده تشدید می شود.

* ادویه ها

ارین پالینسکی-وید می گوید: برخی غذاهای تند به سبب ترکیبات حاوی گوگرد و متابولیت های خاص، شناخته شده اند که بوی بدن را می افزایند.
وقتی این ترکیبات آزاد می شوند، با باکتری های پوست واکنش می دهند و سبب ایجاد بوهای خاص می شوند.

متخصصان اشاره می کنند که ادویه هایی مانند کاری و زیره دارای «ترکیبات فرّار» هستند که وارد جریان خون می شوند و از راه غدد عرق آزاد شده و سبب بوی متمایزی می گردند.

* گوشت قرمز

به گفته پالینسکی-وید، مصرف مقادیر زیاد گوشت قرمز هم می تواند بر بوی بدن تاثیر بگذارد.

مصرف گوشت قرمز می تواند پروتئین های بدون بو را از راه تعریق آزاد کند اما بعد از ترکیب با باکتری های پوست، بوی آنها تشدید می شود.
خوراکی هایی برای بهبود بوی بدن کارشناسان یادآور شده اند این گونه نیست که از بدن همه افراد بعد از خوردن این مواد غذایی، بوهای یکسانی به مشام برسد چونکه تفاوت های ژنتیکی، بر نوع و شدت بوی ساخته شده تاثیر می گذارد.
با این حال ایجاد تغییرات خاص در رژیم غذایی می تواند به کاهش یا پیشگیری از بوی بدن کمک نماید.
متخصصان سفارش می کنند که امکان دارد با کاهش مصرف خوراکیهای سرشار از گوگرد، کاهش گوشت قرمز و غذاهای بسیار تند و همینطور افزایش مصرف آب و انواع دیگری از میوه ها و سبزیجات بتوانید بوی بدن را بهبود ببخشید.
پالینسکی-وید اظهار داشت: خوراکی هایی مانند سیب، سبزیجات برگدار، ماست و چای سبز می توانند ترکیبات ایجادکننده بو را خنثی کرده و از باکتری های مفید روده حمایت کنند که این امر می تواند بوی ناخوشایند بدن را کم کند.
این متخصص تأکید می کند: حفظ هیدراتاسیون مناسب و تمرکز بر پشتیبانی از سلامت متابولیک از راه بهبود کیفیت خواب، کاستن استرس و فعال ماندن، همگی می توانند به بهبود بوی کلی بدن کمک کنند.

5.0 / 5
6
1404/04/24
09:08:42
تگهای خبر: كیفیت , محصولات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
جدیدترین ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
= ۲ بعلاوه ۴
mizansanj.ir - حقوق مادی و معنوی سایت میزان سنج محفوظ است

میزان سنج

خدمات و فروش ترازو و باسکول و ابزار سنجش ؛ میزان سنج، همراه همیشگی شما در دنیای سنجش ؛ ترازو و باسکول برای هر نیاز، از میزان سنج بخواهید