قیمت های اعلامی شرکت مدیران خودرو فاقد وجاهت قانونی می باشد

قیمت های اعلامی شرکت مدیران خودرو فاقد وجاهت قانونی می باشد به گزارش میزان سنج، معاون بازرسی و نظارت بر کالا های سرمایه ای این سازمان اظهار داشت: افزایش 80 درصدی قیمت های اعلامی شرکت مدیران خودرو وجاهت قانونی ندارد.


؛ احمد شانیان معاون بازرسی و نظارت بر کالا های سرمایه ای این سازمان گفت:، با توجه به اعلام اخیر شرکت مدیران خودرو بر اساس افزایش حدود ۸۰ درصدی محصولات خود، سازمان حمایت اظهار داشت با توجه به این که طبق دستورالعمل ۱۴۰۴/۶/۱۱ شورای رقابت و اصلاحات بعدی عرضه کنندگان خودرو وظیفه دارند مدارک خودرا جهت تعدیلات قیمت به سازمان حمایت ارایه و بعد از تایید تکمیل مدارک توسط سازمان، محاسبات در مهلت مقرر مشخص شده در دستورالعمل انجام، اعلام و ملاک عمل شرکت قرار گیرد.
معاون بازرسی و نظارت بر کالا های سرمایه ای این سازمان درباب شرکت یاد شده افزود، مدارک و مستندات و نیز استعلامات گرفتن شده از مراجع ذی ربط درحال تکمیل شدن بود که شرکت مذکور بدون هماهنگی و خودسرانه مبادرت به اعلام قیمت جدید نمود که مورد تایید این سازمان نیست.
شانیان عنوان داشت این سازمان در مهلت مقرر و قانونی قیمت های جدید را محاسبه و به شرکت ابلاغ خواهد نمود.
وی ضمن اخطار کتبی به شرکت و الزام به عدم فروش تا اعلام مجاز قیمت های سازمان حمایت، از هموطنان محترم خواهشمند است تا اصلاح نرخها از خرید های احتمالی خودداری نمایند.
5.0 / 5
60
1405/03/11
14:44:54
تگهای خبر: خرید , سازمان , شركت , قانون
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
جدیدترین ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
= ۳ بعلاوه ۲
mizansanj.ir - حقوق مادی و معنوی سایت میزان سنج محفوظ است

میزان سنج

خدمات و فروش ترازو و باسکول و ابزار سنجش ؛ میزان سنج، همراه همیشگی شما در دنیای سنجش ؛ ترازو و باسکول برای هر نیاز، از میزان سنج بخواهید