پرداخت ۲۴ درصد مطالبات گندمکاران
به گزارش میزان سنج، رییس بنیاد ملی گندمکاران اظهار داشت: برپایه آمار از آغاز فصل برداشت تابحال ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شده است.
میزان سنج به نقل از خبرنگاران جوان: عطااللّه هاشمی رئیس بنیاد ملی گندمکاران اظهار داشت: برپایه آمار از شروع فصل برداشت تا حالا ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تن گندم با ارزش ۲۰۵ همت از کشاورزان خریداری شده است.
وی از پرداخت ۲۳ تا ۲۴ درصد مطالبات گندمکاران آگاهی داد و اضافه کرد: تا حالا ۵۰ همت از مطالبات کشاورزان پرداخت شده و به رغم پیگیری های مکرر مابقی مطالبات پرداخت نشده است.
هاشمی اضافه کرد: با وجود شرایط مساعد مزارع در سطح کشور، اما میزان خرید یک میلیون و ۲۰۰ تا یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن در مقایسه با پیش بینی ها کمتر است.
رئیس بنیاد ملی گندمکاران اظهار داشت: برآوردها نشاندهنده آن بود که تا ۱۰ تیرماه میزان خرید تضمینی گندم به ۵.۵ میلیون تن برسد که متاسفانه تاخیر در پرداخت مطالبات زمینه را برای حضور دلالان و واسطه ها و خرید گندم تولیدی و هدایت آن بسمت واحدهای دام و طیور و تشدید قاچاق فراهم آورده است.
منبع: mizansanj.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
جدیدترین ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب