پتانسیل صادرات ماهانه 10 هزار تن تخم مرغ به بازارهای هدف وجود دارد

پتانسیل صادرات ماهانه 10 هزار تن تخم مرغ به بازارهای هدف وجود دارد
به گزارش میزان سنج، دبیر فدراسیون طیور اظهار داشت: با عنایت به تولید ماهانه 102 هزار تن تخم مرغ و میزان مصرف کشور، پتانسیل حداقل صادرات ماهانه 10 هزار تن تخم مرغ وجود دارد.
سید فرزاد طلاکش دبیر فدراسیون طیور اظهار داشت: با عنایت به استمرار پروسه تولید تخم مرغ، مشکلی در عرضه وجود ندارد.
به نقل از ایشان، عدم تعهدات دولت به اصلاح کوپن و ناترازی اقتصادی منتج به برهم خوردن سبد خانوار شد و از سویی صادرات نسبت به سنوات قبل ۷۰ تا ۸۰ درصد کم شده است که براین اساس پیشبینی می شود با بهبود تقاضا در ماه های آتی هم نوسانی در بازار اتفاق نیافتد.
طلاکش افزود: بر طبق برآوردهای انجام شده قیمت هر شانه تخم مرغ برای مصرف کننده به ۷۰۰ هزار تومان بالا رفته بود که باردیگر بسبب افزایش عرضه در مقابل تقاضا سیر نزولی شده است و از سویی جلسات مختلفی بین وزارت بهداشت، وزارت جهاد و سازمان دامپزشکی و انجمن تخم مرغ شناسنامه دار درحال برگزاری است که با عرضه تخم مرغ بسته بندی و حذف کامل تخم مرغ فله در سطح بازار شاهد ثبات نسبی و پیشگیری از نوسان نرخها باشیم.
دبیر فدراسیون طیور از تولید روزانه سه هزار و ۴۰۰ تن معادل ماهانه ۱۰۲ هزار تن تخم مرغ آگاهی داد و اظهار داشت: با احتساب میزان مصرف در داخل، حداقل ماهانه امکان ۱۰ هزار تن تخم مرغ به بازارهای هدف وجود دارد که انتظار می رود زیرساخت های لازم فراهم گردد.

منبع:

5.0 / 5
3
1405/07/12
12:20:21
تگهای خبر: بازار , بسته بندی , تولید , دولت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
جدیدترین ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
= ۳ بعلاوه ۳