همه چیز درباره ی تاثیر استرس بر تیروئید

همه چیز درباره ی تاثیر استرس بر تیروئید میزان سنج: میزان سنج: شما می توانید با مراجعه به وب سایت دکترتو برای دریافت نوبت از بهترین متخصصان غدد و روانپزشکان جهت بررسی وضعیت سلامت خود کمک بگیرید.



به گزارش میزان سنج به نقل از مهر، با عنایت به این که نگرانی و استرس می تواند تأثیرات منفی بر سلامت جسمانی داشته باشد، امکان دارد در ویزیت آنلاین دکتر غدد جهت بررسی مشکلات تیروئید از شما سوالاتی دررابطه با میزان استرس و تنش های روزانه پرسیده شود.
استرس به طور معمول می تواند سلامت کلی بدن و نحوه فعالیت تیروئید را تحت تأثیر قرار دهد ازاین رو شما می توانید با رفتن به وب سایت دکترتو برای دریافت نوبت از بهترین متخصصان غدد و روانپزشکان جهت بررسی وضعیت سلامت خود کمک بگیرید. نحوه تأثیر استرس بر تیروئید
همه سیستم های بدن به هم مرتبط هستند و زمانیکه عدم تعادل در یک ناحیه وجود داشته باشد، به طور معمول تأثیرات منفی بر اندام های دیگر نیز می گذارد. به همین خاطر وقتی دررابطه با تغییرات عملکرد تیروئید بحث می شود، بررسی استرس نیز مهم می باشد.
در واقع استرس و سلامت تیروئید بصورت قابل توجهی ارتباط نزدیکی با هم دارند و برای رسیدگی کامل به مشکلات این ناحیه در ویزیت آنلاین دکتر غدد بررسی علایم دیگری همچون میزان اضطراب فرد نیز اهمیت دارد.
در ادامه چندین راه مختلفی که امکان دارد به دنبال افزایش استرس بر روی تیروئید تأثیرات منفی بگذارد را برای شما شرح می دهیم تا دیدگاه مناسبی دراین رابطه داشته باشید. استرس بر چگونگی تبدیل هورمون های تیروئیدی تأثیر می گذارد
باید اظهار داشت که تأثیر استرس بر تیروئید با کندکردن متابولیسم بدن اتفاق می افتد به همین خاطر وقتی عملکرد این غده در مواجه با اضطراب کاسته می شود، سطح هورمون T۳ و T۴ نیز کم تر می شود.
درضمن در چنین وضعیتی امکان دارد تبدیل هورمون T۴ به T۳ رخ ندهد که می تواند یکی از تأثیرات منفی استرس بر روی تیروئید شما باشد که توسط دکتر غدد آنلاین مورد بررسی قرار می گیرد.
در مواقعی که شما در معرض موقعیت های پراسترس قرار دارید، امکان دارد T۴ به T۳ معکوس تبدیل گردد که در واقع شکل غیرفعال هورمون T۳ است و بدن نمی تواند از آن استفاده نماید. تأثیر استرس بر دریافت هورمون های تیروئیدی توسط سلول ها
هورمون های تیروئیدی در جریان خون به پروتئین های گیرنده خود متصل می شوند تا بتوانند دستورهای لازم را اجرا کنند درصورتی که استرس می تواند روی این پروسه تأثیر منفی داشته باشد.
استرس امکان دارد فعالیت پروتئین اتصال دهنده هورمون تیروئید را تغییر دهد به صورتی که هورمون ها قادر به ورود به سلول ها نباشند و گیرنده های سلولی حساسیت کم تری نسبت به آنها نشان دهند. از این رو امکان دارد در ویزیت آنلاین دکتر غدد به طور معمول میزان استرس فرد برای تأثیر بر این روند بررسی می شود. تأثیر استرس بر متابولیسم بدن
به طورکلی باید تعادل مناسبی بین هورمون های غدد فوق کلیه وجود داشته باشد در غیر این صورت امکان دارد علایم بیماری های در رابطه با تیروئید افزایش پیدا کند که یکی از آنها مقاومت به انسولین و مشکلات قند خون است.
در واقع باید بدانید که هرکدام از این مشکلات بصورت متقابل بر روی هم تأثیرگذار هستند به صورتی که با ابتلای فرد به اختلال تیروئید بدون شک قرارگیری در معرض استرس می تواند منجر به تشدید علایم شود که عکس این قضیه نیز صدق می کند.
استرس عاملی برای ایجاد تیروئید عصبی
باید این را در نظر داشته باشید که سیستم غدد شما با یکدیگر ارتباط دارند به این صورت که به طور معمول تیروئید و غدد فوق کلیه که در مواجه با استرس هورمون هایی را ترشح می کند با هم هماهنگ هستند.
ازجمله شایع ترین دلایلی که به طور معمول برای بیماری های تیروئید در ویزیت آنلاین دکتر غدد مورد بررسی قرار می گیرد، اختلال های خودایمنی است که در این حالت سیستم دفاعی بدن به بافت تیروئید حمله می کند.
دراین بین باید بدانید که تأثیر استرس بر تیروئید به این صورت است که ترشح زیاد کورتیزول از غدد فوق کلیه در مواجه با تنش های عصبی موجب تضعیف سیستم ایمنی شما می شود.
مشکلات خودایمنی که در بروز بیماری های کم کاری یا پرکاری تیروئید تأثیر دارند در ۲ دسته مختلف به اسامی گریوز و تیروئیدیت هاشیموتو قرار می گیرند که هرکدام نشانه های خاصی دارند. بررسی پرکاری تیروئید در ویزیت آنلاین دکتر غدد
زمانی که تیروئید بش از حد معمول فعالیت می کند میزان متابولیسم بدن نیز افزوده می شود و علائمی همچون ضربان قلب بالا، تعریق، کاهش وزن و مشکلات در رابطه با خواب را به وجود می آورد.
با توجه به این که استرس می تواند شدت ضربان قلب را تحت تأثیر قرار دهد و در افزایش آن مؤثر واقع شود، بطور معمول یکی از علائمی که افراد مبتلا به پرکاری تیروئید تجربه می کنند اضطراب شدید می باشد. تشدید علایم کم کاری تیروئید با افزایش استرس
استرس طولانی مدت امکان دارد منجر به افزایش وزن شود که به طور معمول یکی از علایم کم کاری تیروئید به حساب می آید و بهتر است که این مورد در مشاوره آنلاین با متخصص غدد بطور کامل بررسی شود.
علائمی که به طور معمول در ویزیت آنلاین دکتر غدد جهت بررسی کم کاری تیروئید بررسی می شود شامل خستگی، اختلالات خلقی، مشکلات خواب و برخی موارد دیگر است که می توان گفت تا حدودی با نشانه های استرس و افسردگی شباهت دارند. دریافت ویزیت آنلاین روانپزشک برای کنترل استرس و بیماری تیروئید
همان طور که تأثیر بخش های مختلف بدن بر روی هم غیرقابل اجتناب است امکان دارد که در زمان دریافت ویزیت آنلاین دکتر غدد به بیمار پیشنهاد شود که برای کنترل استرس خود از روانپزشک یا متخصص مغز و اعصاب کمک بگیرد.
البته باید اظهار داشت که به طور معمول همه افراد در طول زندگی در معرض استرس قرار دارند اما چیزی که موجب می شود دریافت ویزیت آنلاین روانپزشک اهمیت زیادی پیدا کند تأثیرات منفی اضطراب در طولانی مدت است.
به همین خاطر به طور معمول افرادی که با مشکلات تیروئید مواجه می شوند باید بر روی درمان مشکلات روانی خود نیز تمرکز داشته باشند و برای این منظور پیگیری اقدمات زیر ضروری به نظر می رسد:
اگر علاقه ای به مراجعه حضوری به روانپزشک ندارید بهترین راهی که می توانید برای کنترل استرس در نظر بگیرید مشاوره آنلاین روانپزشک است.
سعی کنید تا حد امکان عواملی که سبب افزایش استرس شما می شود، به خوبی مدیریت کنید.
داشتن رژیم غذایی متعادل و سبک زندگی سالم نیز می تواند در کنترل استرس به شما کمک نماید.
به مدت زمان خواب خود در طول شبانه روز اهمیت بدهید و تا حد امکان روزانه ۸ ساعت بخوابید.
علاوه بر این موارد امکان دارد تعدادی از افرادی که به طور معمول استرس زیادی را تحمل می کنند در زمان رفتن به دکتر اعصاب و روان آنلاین نیازمند مصرف داروهایی برای کنترل این وضعیت باشند.
جمع بندی
یکی از عواملی که امکان دارد در در زمان ویزیت آنلاین دکتر غدد برای تشخیص و درمان مشکلات تیروئید مد نظر قرار بگیرد میزان استرس بیمار است که امکان دارد تأثیرات منفی بر این عارضه داشته باشد.
قرارگیری در معرض استرس می تواند با ضعیف کردن سیستم ایمنی، تغییر متابولیسم بدن و برخی موارد دیگر بر روی مشکلات تیروئید تأثیرگذار باشد که شما می توانید جهت بررسی این مشکلات ازطریق وب سایت دکترتو نوبت آنلاین خودرا در سریع ترین زمان ممکن دریافت کنید.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.


منبع:

5.0 / 5
242
1402/11/08
16:33:48
تگهای خبر: سایت , مشاوره
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
جدیدترین ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
= ۷ بعلاوه ۵
mizansanj.ir - حقوق مادی و معنوی سایت میزان سنج محفوظ است

میزان سنج

خدمات و فروش ترازو و باسکول و ابزار سنجش