از امروز ۲۳ فروردین؛
بازگشت قسمتی از اصناف به فعالیت روزمره
میزان سنج: فعالیت واحدهای صنفی كم ریسك، با مصوبه ستاد ملی كرونا از امروز 23 فروردین شروع شده و مغازه ها مكلف به نصب و رعایت پروتكل های بهداشتی شده اند؛ ضمن اینكه مردم هم نباید از صنوف متخلف خرید كنند.
به گزارش میزان سنج به نقل از مهر، برمبنای مصوبه ستاد ملی كرونا، فعالیت قسمتی از واحدهای صنفی كم ریسك از امروز شنبه ۲۳ فروردین ماه در كشور شروع شده است. در تهران اما فعالیت ها مقرر است كه از ۳۰ فروردین آغاز شود؛ چونكه پایتخت از حساسیت بالاتری نسبت به وضعیت شیوع ویروس كرونا برخوردارست.
ستاد ملی كرونا در ایام انتهای هفته قبل، اعلام نموده بود كه بازگشایی واحدهای صنفی كشور، به شرط حفظ پروتكل های بهداشتی امكان پذیر است كه بر این اساس، زمان، شیوه و چگونگی بازگشایی ها از طرف این وزارتخانه اعلام و تمامی واحدهای صنفی ملزم به رعایت پروتكل های بهداشتی ابلاغی شده اند.
بر اساس این ابلاغیه، آن از دسته از واحدهای صنفی مجاز كه مشتاق بازگشایی هستند، موظف شده بودند تا با مراجعه به درگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، ضمن ثبت نام در این درگاه، نسبت به دریافت گواهی سلامت، باركد مربوطه و نصب آن در محل كسب اقدام نمایند.
البته فعالیت فروشگاه های بزرگ و زنجیره ای غیر سوپرماركتی، بهداشتی و شوینده، پاساژ و مجتمع های تجاری و بازارهای مركزی مسقف، آرایشگاه و سالن های زیبایی، آموزشگاه های رانندگی، رستوران، اغذیه فروشی، طباخی و فست فود، گرمابه، سونا و ماساژ، روزبازارها و نمایشگاه ها، مراكز بازی و تفریحی و گیم نت، باشگاه های ورزشی و بدنسازی، تالار پذیرایی و سالن مراسم، قهوه خانه، چایخانه و تریا مشمول این طرح نبوده و تا اطلاع ثانوی امكان بازگشایی واحدهای خودرا نیافته اند؛ ضمن اینكه مطابق مصوبه ابلاغی رستوران و غذای آماده (صرفاً بیرون بر) مجاز به فعالیت هستند.
بر اساس اعلام ستاد ملی كرونا، تمامی واحدهای صنفی در سراسر كشور موظف می باشند تا تاریخ های اعلام شده فوق مطابق مصوبات و بخشنامه های پیشین ستاد ملی كرونا عمل كرده و تحت هیچ عنوان نسبت به بازگشایی واحدهای خود اقدام نكنند.
در این میان، تمامی واحدهای صنفی مكلف شده اند تا پروتكل های بهداشتی را در معرض دید عموم قرار داده و خود نیز به دقت آنها را رعایت كنند؛ این در حالیست كه مردم خود می توانند بهترین ناظران در این حوزه بوده و چنانچه یك واحد صنفی، پروتكل مربوط را نصب و یا رعایت نكند، از خرید اجناس آن جلوگیری نمایند.
در عین حال، بازرسان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی به همراه بازرسان اصناف و سازمان حمایت مصرف كنندگان و تولیدكنندگان بر حسن اجرای این پروتكل ها نظارت كافی خواهند داشت.
منبع: میزان سنج
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
جدیدترین ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب