چه كسب و كارهایی برای روستاهای یزد سفارش می شود؟

چه كسب و كارهایی برای روستاهای یزد سفارش می شود؟ میزان سنج: یزد مدیر كمیته امداد شهرستان یزد از برگزاری رویداد ملی «صنایع روستادوست» با هدف شناسایی فرصت های جدید اشتغال و تقویت تولید در مناطق روستایی خبر می دهد و كسب و كارهای با محوریت گردشگری و گلخانه داری را از مهمترین ظرفیت های شغلی روستاهای این شهرستان برمی شمارد.


رویداد ملی «صنایع روستا دوست» با هدف شناسایی فرصت های جدید اشتغال در مناطق روستایی و تقویت راندمان در تولید و توسعه اشتغال در مناطق روستایی و محروم و پشتیبانی از مخترعان، صاحبان ایده های صنعتی نوآورانه، شرکت های دانش بنیان و فعالان این عرصه در استان یزد هم زمان با سراسر کشور اجرا می شود.
این اقدام بمنظور افزایش بازدهی طرح های تولیدی در روستاهاست و شامل همه محصولات صنعتی نوآورانه در مقیاس کوچک روستایی و به صرفه، با فن آوری ساده و قابل پشتیبانی در روستا می شود.
«احمد مزیدی» مدیر کمیته امداد شهرستان یزد رویداد ملی «صنایع روستا دوست» را یکی از فرصت‎ های جدید اشتغال در مناطق روستایی می داند و راجع به آن در گفت و گو با خبرنگار ایسنا می گوید: 11 روستای مربوط به شهرستان یزد با 800 خانوار تحت پوشش کمیته امداد هستند که می توانند از این ظرفیت و فرصت استفاده کنند، ضمن این که طرح مذکور، قابلیت اجرایی شدن برای هر فرد متقاضی حتی خارج از پوشش کمیته امداد را نیز دارد.
وی سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال هایی پاک، سبز و بدون عوارض در روستاهای یزد را در اولویت اعلام و اظهار می کند: معتقدیم در ایجاد اشتغال در روستاها، مسئله آب و حفظ منابع آب در شهر یزد باید بطور حتمی مورد توجه قرار داشته باشد.
این مسئول با اشاره به لزوم جلوگیری از ایجاد اشتغال های لطمه زا در روستاها نیز تصریح می کند: محور این اشتغال باید دانش بنیان و نوآور و خلاق باشد و از سویی نیز نباید بر ماهیت روستا، خدشه ای وارد کند.
وی به ظرفیت ایجاد اشتغال هایی با محوریت گردشگری و کشاورزی در روستاهای استان تاکید می کند و می گوید: روستاهایی مانند فهرج و خویدک در حوزه بومگردی و گردشگری از ظرفیت بسیار بالایی برخوردار می باشند و روستاهایی مانند ملاباشی، دهنو، حسین آباد ریسمانی و اکرمیه نیز از ظرفیتی بسیار غنی برای ایجاد اشتغال در حوزه گلخانه و پرورش گل های زینتی و همین طور پرورش آبزیان برخوردار می باشند.
مزیدی به اهمیت ایجاد اشتغال پایدار و درآمدزا برای خانوار تحت حمایت این نهاد خصوصاً ساکنان مناطق روستایی اشاره و تصریح می کند: این طرح ملی با هدف شناسایی فرصت های جدید اشتغال در مناطق روستایی و تقویت راندمان در تولید و توسعه اشتغال در مناطق روستایی و محروم و پشتیبانی از مخترعان، صاحبان ایده های صنعتی نوآورانه، شرکت های دانش بنیان و فعالان این عرصه در استان یزد هم زمان با سراسر کشور در یزد اجرا می شود.
وی با بیان این که صنایع روستادوست باید افزایش بازدهی طرح های تولیدی در روستاها را به همراه داشته باشند، اضافه می کند: صنایع روستادوست در این رویداد شامل همه محصولات صنعتی که نوآورانه باشند، است ولی در مقیاس کوچک روستایی باید به صرفه و دارای فن آوری ساده و قابل پشتیبانی در روستا باشند.
وی در مورد فراخوان این رویداد ملی نیز خاطرنشان می کند: صاحبان محصولات یا ایده های صنعتی با شرایط درخواستی می توانند طرح خودرا در سامانه رویداد به آدرس اینترنتی www.emdad.ir ثبت کرده و با مشارکت در این رقابت بزرگ، از مزایای آن شامل جوایز نقدی برای سه طرح برتر، نمایش محصولات خود در نمایشگاه بین المللی، معرفی محصولات به بازارهای هدف، تسهیلات قرض الحسنه برای طرح های منتخب، سرمایه گذاری توسط کمیته امداد یا سایر شتاب دهنده های حاضر در نمایشگاه و امکان اجرای پایلوتی طرح، بهره مند شوند.
مدیر کمیته امداد شهرستان یزد در آخر نیز مهلت ثبت نام و معرفی طرح ها بوسیله سامانه www.emdad.ir را تا ششم شهریورماه سال جاری اعلام می کند.



5.0 / 5
2116
1399/06/05
17:32:05
تگهای خبر: امداد , بازار , توسعه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
جدیدترین ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
= ۹ بعلاوه ۱
mizansanj.ir - حقوق مادی و معنوی سایت میزان سنج محفوظ است

میزان سنج

خدمات و فروش ترازو و باسکول و ابزار سنجش