بیشتر آسانسورهای لرستان بوی مرگ می دهند!

بیشتر آسانسورهای لرستان بوی مرگ می دهند! به گزارش میزان سنج معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان اظهار داشت: 70 تا 80 درصد آسانسورهای استان استاندارد نیستند.


به گزارش میزان سنج به نقل از ایسنا، احمد مرادپور در نخستین نشست تخصصی مناسب سازی معاونین عمرانی و مدیران كل بهزیستی منطقه شش كه به میزبانی لرستان و در سالن اجلاس بهزیستی استان برگزار شد، اظهار نمود: مناسب سازی، آیتم مهم در راه اندازی ساختمانهای چند طبقه است.
وی افزود: لزوم دارد نظارت ویژه بر راه اندازی ساخت و سازها و بخصوص ساختمان های چند طبقه صورت گیرد. ساختمان هایی كه مناسب سازی نشده اند هر چه سریعتر باید اصلاح و مورد بازسازی قرار گیرند.
وی ادامه داد: اعتقاد نداشتن به مناسب سازی وجود دارد و نخستین قدم، شكل گیری این اعتقاد و فرهنگ سازی و نهادینه كردن آن است، ازاین رو نداشتن اعتبار كافی و مشخص برای مناسب سازی، بهانه است.
همچنین مدیر كل استاندارد لرستان گفته، ساختمان های بیشتر از دو طبقه باید آسانسور داشته باشند.
به گزارش میزان سنج به نقل از ایسنا، مرضیه قنبریان، در نخستین نشست تخصصی مناسب سازی معاونین عمرانی و مدیران كل بهزیستی منطقه شش كشور كه به میزبانی لرستان و در سالن اجلاس بهزیستی استان برگزار شد، اظهار نمود: دستگاههای اجرایی در فرایند استاندارد سازی مشاركت و تعامل داشته باشند. بر مبنای استاندارد ملی آسانسور برقی مشمول استاندارد است.
وی افزود: بازرسی ادواری از آسانسورها بسیار مهم و ضروری می باشد، چونكه برخی مواقع آسانسورها از لحاظ ایمنی با مشكل مواجه می شوند. تعبیه بالابرها در دستگاه های اجرایی برای افراد معلول مشكلی ندارند و مشمول استاندارد الزامی نیست.
پیش از این مدیركل استاندارد لرستان در شهریور ماه اظهار داشته بود: ۳۷۱ آسانسور مسكن مهر استان غیر استانداردند.


مرضیه قنبریان در شورای استاندارد با اشاره به اینكه وضعیت استاندارد آسانسورهای منصوب در مسكن مهر استان بحرانی است، اظهار نمود: 578 مورد آسانسور در مسكن مهر وجود دارد كه 371 مورد فاقد گواهی تاییدیه ایمنی و كیفیت استاندارد است.

وی افزود: نیاز است كه برای استانداردسازی آسانسورهای مسكن مهر باید تمام دستگاه های مرتبط همكاری كرده تا بتوانیم امسال پرونده آنرا به اتمام برسانیم. سال قبل 785 درخواست آسانسور ثبت و 379 مجوز صادر شد كه 80 درصد مجوزها به تایید استاندارد رسید.

مدیركل استاندارد لرستان خاطرنشان كرد: 26 شركت كار نظارت بر استانداردسازی آسانسورها را در استان انجام می دهند. تاییدیه آسانسورها یكساله بوده و بعد از آن باید مورد نظارت ادواری قرار گیرند.

این مسئول اظهار داشت: مكان های عمومی دارای آسانسور، باید استانداردهای لازم را كسب كرده و بحث استانداردسازی را جدی بگیرند.

مرضیه قنبریان، مدیركل استاندارد لرستان در مراسم افتتاحیه انجمن تخصصی صنایع همگن آسانسور و پله برقی استان در اردیبهشت ماه نیز، اجرای مقررات استانداردسازی آسانسورها را الزامی عنوان نمود و اضافه كرد: عمر تاییدیه استاندارد این سازه ها یك ساله بوده و پس از این مدت نیاز به بازرسی ادواری و تایید مجدد دارد.

قنبریان با اشاره به اینكه هم اكنون شش شركت در زمینه این صنعت فعال می باشند، افزود: الان برای اجرای آسانسور مسكن مهر استان، كاهش تعرفه منظور شده است.

مدیركل استاندارد لرستان در ادامه از مشكل دار بودن آسانسورهای بیمارستان های استان اطلاع داد و با اشاره به آمار درخواست آسانسور پارسال اظهار داشت: سال گذشته ۷۶۰ مورد ثبت درخواست داشتیم كه ۳۸۰ مورد تاییدیه كیفیت گرفتند و این آمار در دو ماهه ابتدایی سال جاری ۳۰ آسانسور بوده است. بروجرد و خرم آباد شهرستان های با بیشترین درخواست بوده اند.



دبیر: شیما عباس زاده


5.0 / 5
4968
1397/11/04
15:20:31
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
جدیدترین ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
= ۲ بعلاوه ۳
mizansanj.ir - حقوق مادی و معنوی سایت میزان سنج محفوظ است

میزان سنج

خدمات و فروش ترازو و باسکول و ابزار سنجش