رصد بازار برای مبارزه با احتكار و كم فروشی اقلام بهداشتی

رصد بازار برای مبارزه با احتكار و كم فروشی اقلام بهداشتی میزان سنج: رئیس سازمان حمایت مصرف كنندگان و تولیدكنندگان از رصد بازار برای مبارزه با احتكار و كم فروشی اقلام بهداشتی آگاهی داد و اعلام نمود كه از این به بعد كالاهای مشمول نظارت بوسیله سازمان غذا و دارو نیز در سامانه جامع انبارها و سامانه اعلام موجودی ثبت خواهند شد.


به گزارش میزان سنج به نقل از ایسنا، عباس تابش، امروز (سه شنبه) در حاشیه جلسه هماهنگی طرح نظارت و بازرسی ویژه نوروز و ماه مبارك رمضان، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طرح ویژه نظارت بر بازار ایام پایانی سال، نوروز و ماه مبارك رمضان بمنظور رصد بازار و خصوصاً مبارزه با احتكار و كم فروشی اقلام بهداشتی، صورت می گیرد و در چارچوب آن، ۵۰ خودروی متحدالشكل سازمان حمایت در سطح بازار و ۵۰ گشت ویژه سازمان تعزیرات در سطح شهر تهران همزمان با سراسر كشور، كار نظارت و رصد بازار را از تولید تا عرضه بر عهده خواهند داشت.
وی با اشاره به همكاری سازمان تعزیرات حكومتی، دادستانی كل كشور، اتاق اصناف و انجمن پشتیبانی از حقوق مصرف كنندگان در این طرح از دو برابر شدن نظارت ها بر بازار در این مدت آگاهی داد و اشاره كرد: برای آرامش بازار خصوصاً مقابله با سوءاستفاده ها در سایه شیوع ویروس كرونا، این گشت ها در بازار حضور پررنگی خواهند داشت.
این مقام مسئول از مكاتبه ای با سازمان غذا و دارو با محوریت تنظیم بازار اقلام بهداشتی در این روزها، آگاهی داد و اظهار داشت: با توجه به این كه نظارت بر بازارهای فروش محصولات بهداشتی به عهده سازمان غذا و دارو است، سازمان حمایت برای همكاری با این سازمان اعلام آمادگی كرده است. ضمن اینكه تولید شوینده ها و محصولات بهداشتی مورد نیاز نیز با هماهنگی های صورت گرفته با تولیدكنندگان به صورت شبانه روزی انجام می شود.
ثبت كالای بهداشتی در سامانه جامع انبار و سامانه اعلام موجودی
بگفته معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت (صمت) سازمان حمایت طی مكاتبه ای به سازمان غذا و دارو اعلام نموده كه حتی كالاهای مشمول نظارت بوسیله این سازمان نیز، در سامانه جامع انبارها و سامانه اعلام موجودی ثبت خواهند شد. بدین سبب نظارت بر این كالاها در زنجیره توزیع صورت خواهد گرفت.
وی ادامه داد: تمامی كالاهایی كه نظارت بر آنها در حوزه وزارت صنعت قرار می گیرد، مشمول اعلام موجودی در سامانه جامع انبارها هستند و هر كالا در هر انبار و در هر كجای ایران كه وجود دارد، باید میزان موجودی آن، بر روی سامانه جامع انبارها، ثبت گردد.
این مقام مسئول اصرار كرد كه اگر كسی كالاهای بهداشتی داشته باشد و در سامانه های یاد شده اعلام نكند مشمول برخوردهای كیفری و حقوقی خواهد شد.
تابش حضور بازرسان سازمان حمایت، تعزیرات و اصناف، این روزها در سطح بازار و انبارها را ملموس توصیف كرد و اظهار داشت: مردم هم می توانند بوسیله تلفن ۱۲۴، سامانه آپ و سامانه قیمت تخلفات را گزارش كنند؛ ضمن اینكه نگرانی نیز بابت وفور كالا وجود ندارد و كالاهای اساسی و ضروری، بیشتر از دو برابر نیاز كشور موجودی دارند؛ بدین سبب حتی در شرایط كنونی كه خریدهای مازاد بر نیاز در حوزه اقلام بهداشتی صورت می گیرد، باز هم جای نگرانی نیست و قفسه های مغازه ها مرتب پر خواهند شد.
خودرو چرا گران شد؟
تابش درباره افزایش قیمت اخیر خودرو در حاشیه بازار، اظهار نمود: این روزها تولید خودرو دو برابر افزایش داشته بدون اینكه هیچ گونه افزایش قیمتی در كارخانه ها صورت گرفته باشد. بدین سبب اگر اتفاقی در كف بازار می افتد مربوط به سایت ها و شبكه های مجازی است كه باعث شده قیمت ها از این شبكه ها و سایت ها حذف شود.
وی ادامه داد: تا زمانی كه مطمئن شویم قیمت ها و تقاضاها واقعی است این سایت ها و شبكه ها مجاز به درج قیمت نخواهند بود؛ مگر اینكه افراد مشخصات خودرا در سامانه ثبت كنند و صحت سنجی شوند.
معاون وزیر صمت با اشاره به اینكه بر عرضه و تقاضا نظارت می شود تا خودرو به دست افراد دارای هویت واقعی برسد، اشاره كرد: سیاست های جدیدی درباره نحوه فروش و سود مشاركت خودرو در حال بررسی نهایی است كه تا هفته آینده اطلاع رسانی خواهد شد.



5.0 / 5
3779
1398/12/07
11:25:32
تگهای خبر: بازار , تجارت , تولید , خرید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
جدیدترین ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
= ۶ بعلاوه ۴
mizansanj.ir - حقوق مادی و معنوی سایت میزان سنج محفوظ است

میزان سنج

خدمات و فروش ترازو و باسکول و ابزار سنجش