بهروز بنیادی:
آیا سوزن بانان اقتصاد متوجه فرار قطار اقتصاد از ایستگاه شده اند؟
میزان سنج: یك عضو فراكسیون امید مجلس اظهار داشت: آقای دكتر روحانی شما بعنوان پاسدار حقوق ملت بطور قطع از وضعیت سخت زندگی آحاد مردم آگاه هستید، می دانید كه وضعیت خط فقر و امنیت غذایی و دارویی، ارزش پول ملی و گرانی منتسب به دولت است؟
به گزارش میزان سنج به نقل از ایسنا، بهروز بنیادی در نطق میان دستور جلسه علنی امروز مجلس با انتقاد از اقتصاد دولتی اضافه كرد: وقتی ۹۰ درصد اقتصاد دولتی باشد، انگشت افترا در بازار خودرو، مسكن و طلا به سمت دولت و بانك مركزی نشانه می رود. آیا سوزن بانان اقتصاد متوجه فرار قطار اقتصاد از ایستگاه شده اند؟
وی هم چنین در بخشی از سخنانش به تاریخچه روابط ایران با روسیه و سوریه اشاره نمود و اظهار داشت: در دیدار اخیر نمایندگان با مقام معظم رهبری ایشان همه ما را به مطالعه تاریخ سفارش ویژه نمودند و بسیار به جا و به موقع فرمودند كه نو كردن اندیشه نیاز به شاگردی در محضر آموزگاران دارد كه تاریخ یكی از بزرگترین آن هاست. ما امروز دچار فقر آگاهی تاریخی و فراموشی شده ایم و فرصت طلبان با تحریف تاریخ ما را در گمراهی نگه داشته اند. ما ملتی هستیم كه در مقاطعی از تاریخ شاهد رشادت ها و خون دادن های بسیاری برای رسیدن به مردم سالاری و آزادی بوده ایم. قطعه ای بارز از این امر تاریخ مشروطه است كه با خطای نابخشودنی نخبگان آن روز سلطه استبداد رضاخانی با همه فراز و فرودهای آن بود. مردم سالاری و حاكمیت قانون قربانی بزرگ پس از مشروطه بود تا در مقطع دیگر با نهضت ملی شدن نفت امید تازه برگردد. با دخالت منفعت طلبان آمریكایی و انگلیسی و تفرقه بین انقلابیون این دوره موقت آزادی با ظهور پهلوی دوم تبدیل به یكی از سیاه ترین دوره های سركوب مردم شد. فساد در ابعاد وسیع در حاكمیت ریشه دوانده و افراد وابسته به دیوان و دربار سهامداران خیلی از شركت های داخلی و دلال عقد قرارداد بین دولت و شركت های خارجی شدند.
وی در ادامه با اشاره به كسانی كه در شرایط فعلی مسبب آشفتگی فضای اقتصادی می شوند هم خاطرنشان كرد: متاسفانه باید بگویم این گروه های خاص دارای قدرت كاپیتولاسیون هستند و ردپای آن ها در همه جا دیده می گردد و زور هیچ قوه ای تابحال به آن ها نرسیده و این ها همان كاسبان تحریم هستند.
این نماینده مجلس در بخش دیگری از سخنانش تصریح كرد: هر صدای مخالف نباید برانداز و هر منتقد دلسوز نباید مخالف نظام تلقی شود. در قرن ۲۱ با پیشرفت فرضیه های جدید مدیریت در جهان، عدم پذیرش انتقاد خطا و اشتباه دانستن یك تفكر برای سال های متمادی از سوی هیچ عقلی سلیمی پذیرفتنی نیست.
وی ادامه داد: افزایش فضای امنیتی، عدم تحمل معترضین و برخوردهای فرا قانونی، ورود به حریم خصوصی شهروندان نخستین زنگ خطر است. بیایید تا دیر نشده با همدلی در راه رفاه و امنیت مردم قدم برداریم و تنها به وعده پاداش و ثواب اخروی بسنده نكنیم. ثروت كشور را نباید در راه استراتژی های پر خطر در داخل و خارج كشور مصرف نماییم.
این عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: كدام توطئه بین المللی محیط زیست، رودخانه ها، دریاچه ها و تالاب های بین مللی و آب های زیرزمین را نابوده كرده است و دست كدام خارجی هوای سالم را از مردم گرفته است؟ چرا همسان سازی با جامعه جهانی اینقدر برای ما سخت شده است؟
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
جدیدترین ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب